A mai világban azt látom sok minden változott az elmúlt húsz évhez képest.

Elsősorban a nemek közötti változásokról szerelmetlenségeim történetéről a lelkem megöléséről szeretnék írni melyben már csak a józan ész él és ébredt fel bennem hossszú és sok csalódás után amit magamnak köszönhettem.

Szerelem ez az ami kell nekem. Úgy gondoltam ez jelent mindent ez az ami fontos. Az érzelmek elvakítják a józan észt egy lila köd vesz körül mely nekem csak fájdalmat és vágyakozást adott. 

Miért mindig plátói a szerelmem. Miért olyanra vágyok kire nem lehet. Miért él bennem a megismerés a felfedezés vágya a másik nem iránt azon kevesek felé akikbe beleszerettem. Nem érdekel a puszta szex. Nem állat vagyok hanem érző lény, aki bármit megtenne azért akibe beleszeret. 

De akibe beleszeret jobb híjján csak kihasználja anyagilag vagy ami rosszabb érzelmileg. 

Látja a nő hogy van ebben a srácban potenciál amíg lehet ezt ki is használja hogy minden az (n)ő kedve szerint alakuljon. 

Kijelenti hát hogy nem akar tőlem semmit, de barátok lehetünk. Ez egy jó lehetőség arra hogy féltékennyé tegye más udvarlóit ha szükség van a segítségemre úgyis tudja hogy készen állok bármit megtenni érte ha pedig lelki szemetesláda kell arra is pont jó hogy ott vagyok, Én , a lúúúúzer. Mert az vagyok, voltam.

Mikor már a lelkem nem bírta a fájdalmakat egyszerűen lekapcsolt. Nem egy nem két hanem tizenöt húsz év után. először csak menekült majd megrogyott. 

Ebben segtítségére volt az ébredő tudata ömtudata gondolkodásának változása hogy ne kerüljön többé ilyen helyzetbe. 

Lassan rájött nem érnek a nők semmit, mert jót nem, csak álszent érdek és lelki szemetes funkcióban üzemelt, melyek elvették az erejét.

Ki kellett lépnem ebből. 

Mikor megalázzák az embert anélkül hogy bármit észre venne ebből a tettes, rá kell jönni ez nem az az ember akinek gondoltam.

Mikor csak akkor keresnek ha kell valami előbb utóbb ráunok és védekezek: nem törődök vele.

Régebben úgy gondoltam a nők istennők akiket szeretni óvni kell.

Most úgy érzem a nők tényleg csak egy valamire jók. Amit a mai világban már szinte minden fiatal természetesnek vesz. A nők ribanckodnak a pasik meg hozzák a formájukat és élnek a lehetőséggel és kihasználják ezt.

Asszem rosszkor rossz világba születtem.

Szeretnék egy olyan világban feléberdni ahol minden úgy van ahogy én szeretném. Na jó ez persze lehetetlen és önző.

De jó lett volna nem csupa csalódásban élni akkor talán sosem ébredek rá milyen kegyetlenek egyes nők milyen hátsó szándékkal véreztetik ki a szenvedő fél lelkét mindezt úgy hogy ők nem tehetnek semmiről mert itt ők az áldozatok akikre nem figyelnek a férfiak és szerencsétlenség fájdalmát azokon töltik akiken lehet, akik hagyják, a hős szerelmes áldozatok.

Egy régi ismerősömnek volt egy mondása mely rám fokozottan igaz, illetve jelzi a nőkhöz való jelenlegi hozzáállásomat:

A kurva az, aki mindenkivel lefekszik

A büdös kurva pedig az aki mindenkivel lefekszik csak velem nem.

Ma már szinte természetes hogy az első randi után jöhet a szex. Egy kis szimpátia és már jöhet is a boldogság. Csak a boldogság után koppannak ezen hölygek mert rájönnek hogy előbb meg kellene ismerni a másikat mert váratlan meglepetés érheti őket ha a férfi mégsem olyan amilyennek gondolta. 

Aztán jön a lelki szemetesláda aki eped a csajért aki ezt tudja is de hát megmondta hogy csak barátság lehet akkor meg mért ne mesélné el milyen szemetek a férfiak de abba nem gondol bele nem kellene flörtölgetni dugni fűvel fával. Illetve nem minden fűvel meg fával.... van a kinek mindegy, de van aki kifejezetten a pénzes intellektuálisan is gazdagnak tűnő pasikra buknak akikkel szuperlatívuszokban lehet társalogni így a nő érezheti és éreztetheti milyen művelt milyen kifinomult miközben a cél ugyanaz magokat szór a pasinak hátha az bekapja  a horgot. Ha időközben meggondlja magát a nő semmi gond dobja a pasit és nekikezd a siránkozásnak. 

Aki meg kapcsolatban van ne kacsintgasson más férfi után. Tegye rendbe az aktuális életét aztán tiszta lelkiismerettel csináljon azt amit akar.

Az évek alatt és ezen történések következtében ráébredtem nem kell nekem senki. Kompromisszumot nem kötök inkább leszek agglegény és keresek olyan nőket akiket elég alkalmanként meglátogatni így kimaradok a fájdalomból és részem lesz a jóban. Persze sokan mondják hogy ők olyan faszagyerekek hogy nehogy már fizessen egy nőnek, pedig hát azt teszi egyébként is minden egyes együttlétért, illeve minden párkapcsoltban keményen megfizet mind anyagailag mind lelkileg.

Manapság a megcsalás már majdnem kötelező divat mindkét nem részéről. Számomra ez továbbra is elfogadhatatlan de ezzel gondom nem volt és nem is lesz. Élem az életem lelkem a fájdalom megette, amíg tiszta fejjel gondolkodom nem lesz se bánatom se fájdalom se csajom.

Lehet hogy ezzel a szemlélettel boldogságot ne találok de a csalódás és a fájdalom bizonyosan elkerül majd.

Végül egy hasonlat. Legyen az férfi vagy nő igaz lehet hogy minden ember egy alma, mely kívülről lehet szép de belülről rohad és megmérgez mindent maga körül, de lehet egy alma kívülről hibás foltos aszott ha arany a belseje és örömet ad a másiknak. Ehhez kell a kompromisszum. Kompromisszum mely nekem nem kell de sokaknak biztos és boldog jövőt jelenthet

A fentiekben lehet általánosítottam de természetesen mindig vannak kivételek csak sajnos egyre kevesebb.

Ha pedig bárki magára ismer az csak a véletlen műve, de gondolkozzon el miért nem sikerül jó irányba terelni az életét. 

Ébredj fel a magad módján és változtass pozitv irányba.